Hitta din unika upplevelse i Sverige

Välkommen till White Guides skattgömma - ett pärlband av intressanta och speciella mat- och dryckesupplevelser som det kan vara lite knepigt att hitta till själv.


Både för svenska och utländska gäster finns en växande aptit på upplevelser utanför det vanliga - ställen som speglar den rika variationen av svensk natur, kultur och traditioner. White Guides specialkategori Dolda Pärlor hjälper till att hitta adresserna som bjuder på intressanta mat-, dryck- och gästupplevelser över hela kartan, också dess mindre exponerade hörn. De kan ligga lite utanför allfarvägen, men kan lika gärna precis utanför rampljuset mitt i storstaden. De kan vara nyöppnade och lite våghalsiga - men alltid innan hajpen slår till - eller klassiker som väcker gamla traditioner till liv eller som tiden bara hunnit ifatt.


White Guides Dolda Pärlor uppdateras löpande för att visa bredden i mat- och dryckesdestinationen Sverige. Dela gärna med dina nära och fjärran vänner som ständigt är på jakt efter tips på intressanta restauranger.

 

White Guide fortsätter att publicera nyheter, tips och recensioner, men vi testar inte under coronakrisen. Vi vill inspirera våra läsare till att fortsätta stötta en hårt drabbad bransch på alla sätt man kan. Så länge du är helt frisk, krogarna har öppet samt så länge myndigheterna inte avråder, fortsätt gå ut och ät. Men var rädd om dig och håll avstånd, eller njut av krogmaten hemma. Fler sätt du kan bidra på hittar du här.

 

 
Här är pärlor för kännare: