Hitta din unika upplevelse i Sverige

Välkommen till White Guides skattgömma - ett pärlband av intressanta och speciella mat- och dryckesupplevelser som det kan vara lite knepigt att hitta till själv.


Både för svenska och utländska gäster finns en växande aptit på upplevelser utanför det vanliga - ställen som speglar den rika variationen av svensk natur, kultur och traditioner. White Guides specialkategori Dolda Pärlor hjälper till att hitta adresserna som bjuder på intressanta mat-, dryck- och gästupplevelser över hela kartan, också dess mindre exponerade hörn. De kan ligga lite utanför allfarvägen, men kan lika gärna precis utanför rampljuset mitt i storstaden. De kan vara nyöppnade och lite våghalsiga - men alltid innan hajpen slår till - eller klassiker som väcker gamla traditioner till liv eller som tiden bara hunnit ifatt.


White Guides Dolda Pärlor uppdateras löpande för att visa bredden i mat- och dryckesdestinationen Sverige. Dela gärna med dina nära och fjärran vänner som ständigt är på jakt efter tips på intressanta restauranger.

 
Här är pärlor för kännare:

Visit SwedenEU

Vi använder cookies för att bättre anpassa din upplevelse.Läs mer om cookies