White guide tipsar

Kommande evenemang nära dig

Gå till alla evenemang
Om Kalendern

Om kalendern

Välkommen till White Guides Mat- och Dryckeskalender™ där vi hyllar det närproducerade genom att lyfta fram lokala producenter och mathantverkare. Här samlar vi en aldrig sinande källa av inspiration från jord till bord, där varje evenemang, varje aktivitet är en hyllning till det hantverk och den passion som genomsyrar företagandet på vår landsbygd.

Vill du synas i vår kalender?

Vill du synas i vår kalender kan du klicka på knappen och maila oss information om evenemanget så lägger vi upp det.

Vi inkluderar festivaler, mässor, utställningar, utbildningar etc. kopplat till mat och dryck. Skicka in följande information för att deltaga, använd ämnesraden “Kalender”: Namn på händelsen, datum för händelsen (maximalt en veckas varaktighet), adress och landskap där händelsen äger rum, en kortare beskrivning av händelsen, org. nummer, länk till egen webbplats, bild som representerar händelsen som kan användas i kalendern (genom att skicka med bilden ger ni också samtycke till att White Guide använder den på sina digitala plattformar).

White Guide sorterar inkommande händelser och förbehåller sig rätten att bestämma vilka händelser som skall inkluderas i kalendern.

Kontakta oss

I samarbete med